Sponsors

“SponsorKliks,

0_glass_logo_uw_partner_in_glas_2016.1.png

200px-logo_autohuisrijen.gif

200px-logodepolder.gif

brouwers.jpg

200px-logosc.jpg
volleybaldirect.gif

Jongens C blijft in de winning mood

op 07 nov : 10:58  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: Competitie  

Het gaat goed met de c-jeugd. Tot nu toe geen wedstrijd verloren en vorige week zelfs met 5 personen  een wedstrijd weten te winnen. Afgelopen zaterdag kwam Atak'55 op bezoek, ook al de tegenstander van de week ervoor, toen CSS won met 3-1. Hieronder het stukje geschreven door Kacper:

De eerste set deden we het goed. We hebben makkelijk gewonnen maar we moesten oppassen op de ballen die achter het blok kwamen. De tweede set ging ook wel goed maar het werd wel heel lastig. We hebben op een nippertje gewonnen. De derde was nog lastiger dan de tweede. We moesten nu oppassen  voor lange ballen en de ballen die achter het blok kwamen. Het werd heel spannend, want we moesten 2 punten verschil hebben. Uiteindelijk hebben we gewonnen. De laatste set was nog moelijker en nóg spannender, dus hoe langer we speelden hoe moeilijker het werd. We moesten veel duiken en rennen en ze maakten het niet makkelijk. Er werd veel gesmasht maar we hebben weer met 2 punten verschil gewonnen. Eindstand was dus 4 - 0.

CSS staat ook nu nog steeds op plek 1 en krijgt een weekendje rust, om daarna tegen Vught te spelen. Zullen ze deze reeks vast weten te houden?
Facebook Twitter

printervriendelijk