Sponsors

“SponsorKliks,

0_glass_logo_uw_partner_in_glas_2016.1.png

200px-logo_autohuisrijen.gif

200px-logodepolder.gif

brouwers.jpg

200px-logosc.jpg
volleybaldirect.gif

CSS wint Revanche Competitie 2017/2018!

op 27 apr : 11:48  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: Competitie  

Sinds 1988 bestaat de Revanche Competitie, momenteel gespeeld in Gilze en inmiddels voor de derde keer gewonnen door CSS uit Rijen!   
 
Opgericht door de voormalige Dongense volleybalclub Revanche, wist CSS deze competitie te winnen in seizoen 2005/2006, seizoen 2013/2014 en nu ook dit jaar. Op de finaledag wist de Rijense ploeg Gilze 1 te verslaan met 25-21, 25-23, 17-25 en hiermee de wisselbeker te winnen. Kampioenen!   
 
Veel dank aan onze sponsoren Rijwielhandel De Polder en Glass ’n Fit!   
 
De Revanche Competitie wordt gespeeld over een zestal zaterdagmiddagen van oktober tot april tussen Gilze 1, Gilze A, Dunamis en CSS. Versterking is altijd welkom! CSS traint op donderdagavond in de sporthal van 21:00u tot 22:30u. Dames en heren zijn altijd welkom om een paar keer gratis mee te spelen. Kom gerust eens langs bij volleybalvereniging CSS!  
 
 
2018revanchecompetitiecss.jpg
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

Heren 2 Kampioen!

op 19 apr : 16:03  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: NeVoBo  

Afgelopen week is Westphal Kozijnen / CSS Heren 2 kampioen geworden in de 3e klasse! Al vroeg in het seizoen zag het er goed uit voor CSS, maar uiteindelijk moet het dan toch maar lukken. En zo zag het er een jaar geleden al helemaal niet uit…   
 
Een jaar geleden bestond Heren 2 uit een man of drie. Met andere woorden: niet. Maar door het enthousiasme van een paar spelers werd alles op alles gezet om in seizoen 2017/2018 te kunnen beginnen aan de competitie. Er werd besloten om een team in te schrijven en per wedstrijd te kijken hoever we zouden komen. In september stonden er 6 man en een invaller op de lijst… Verre van ideaal. Er kwam echter hulp uit Tilburg: twee spelers vonden de weg naar CSS en vulden Heren 2 aan tot een volwaardig team. Nu konden we echt beginnen!   
 
Wat onwennige trainingen verder – en veel spierpijn voor een aantal herintreders – stond als eerste de wedstrijd tegen Goudriaan op de planning. In een zaaltje waar maar net een volleybalveld inpaste, met support van Heren 1 spelers, werd met wat moeite een overwinning behaald. Mooi begin, maar achteraf nog mooier: Goudriaan bleek de directe belager voor het kampioenschap! Daarna bleek Heren 2 goed op weg om een mooie klassering te behalen. Het werd 4-0 na 4-0 en langzaam drong door dat het kampioenschap wel eens haalbaar zou zijn.   
 
Zeker, in het begin was het zoeken. Iedereen speelde eerder al volleybal op verschillende niveaus, maar de meesten hadden nog niet met elkaar gespeeld. Wedstrijd na wedstrijd ging het makkelijker en leerden we elkaar beter kennen. Zo konden we ook eens wat variëren in opstellingen en posities en groeiden we als team. En groeide het team ook nog in spelersaantal! We mogen wel zeggen dat het in de tweede seizoenshelft misschien wel iets te makkelijk werd.   
 
Natuurlijk, niet alles verliep even makkelijk. We ontvingen Goudriaan nog eens thuis en dat was niet zo makkelijk als de eerste wedstrijd (3-2 winst). En ook tegen Podarwic en ATAK moesten we een setje toegeven. Maar dat we richting kampioenschap gingen, daar was iedereen het over eens! Ook omdat Goudriaan af en toe nog een setje meer liet liggen. Op 14 april zou het moeten gebeuren – 1 punt tegen Podarwic – in Rijen – zou voldoende zijn voor het kampioenschap.   
Het liep iets anders…. Op 7 april werd met 4-0 gewonnen bij Dunamis. Een deel van Heren 2 keek nog even naar de wedstrijd van Dunamis 1 en na een uurtje of anderhalf kwam de uitslag van Goudriaan door… 2-3 verloren! Op een tribune in Goirle werden wij KAMPIOEN! Beetje een tegenvaller, natuurlijk. Het liefst wordt je kampioen in het veld. Maar kampioen is kampioen! Op naar de tweede klasse!     
     
 
img-20180414-wa0011.jpg
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

Mart Hazebroek

op 18 apr : 17:21  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: Algemeen  

Afgelopen week ontvingen wij het bericht over het plotseling overlijden van Mart Hazebroek. Mart is een aantal jaar lid geweest van C.S.S. en stond bekend om zijn enthousiasme en humor. We wensen familie en vrienden veel sterkte in deze moeilijke tijd.
 
Bestuur C.S.S.
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

Bitterballentoernooi 2018

op 11 jan : 16:30  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: Toernooi  

Op donderdag 4 januari vond het jaarlijkse Bitterballentoernooi weer plaats. Op de eerste training van het jaar worden alle teams gemixt en na alle nieuwjaarswensen een toernooi gespeeld. De senioren, Meisjes A en Jongens B werden door de wedstrijdleiding verdeeld en al snel kon begonnen worden – zo snel dat er zelfs halverwege tijd was voor een pauze. Van drie minuten, weliswaar, maar toch!   
 
Er werd fanatiek gestreden en vele sets bleken zeer spannend. Uiteindelijk kon rond een uur of 10 de balans opgemaakt worden en begaf iedereen zich naar het Sportcafé voor een hapje en een drankje. Ronald en Tim, bedankt voor het professioneel wedstrijdleiding spelen (en het niet misbruiken van de microfoon) en Sportcafé Rijen bedankt voor de snackjes! Volgend jaar weer, maar dan natuurlijk in Sporthal Den Butter.    
 
 
 
img-20180104-wa0018.jpg
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

Jongens C wordt eerste!

op 21 dec : 17:35  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: Competitie  

Het hele seizoen stonden ze bovenaan, maar nu mag het ook van de daken geschreeuwd worden: CSS jongens C is kampioen. Geen wedstrijd verloren. Vorige week van de directe concurrent gewonnen met 3-2, en aan een 3-2 winst tegen de laatste moest het afgelopen zaterdag dan officieel worden. Met 4-0 werd gewonnen van Goirle, waarbij de eerste set zelfs met 25-5 werd gewonnen. Al met al een knappe prestatie voor een team dat pas enkele maanden met elkaar speelt. Ook alle lof voor de coach, die ook met dit team zijn debuut heeft gemaakt als coach en dit uitstekend doet. Volgend half jaar een nieuwe uitdaging als jongens B, we zullen zien wat dat gaat brengen! De jongens zijn enthousiast en hebben er zin in!
 
 
  css_joc.jpg
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

Jongens C blijft in de winning mood

op 07 nov : 10:58  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: Competitie  

Het gaat goed met de c-jeugd. Tot nu toe geen wedstrijd verloren en vorige week zelfs met 5 personen  een wedstrijd weten te winnen. Afgelopen zaterdag kwam Atak'55 op bezoek, ook al de tegenstander van de week ervoor, toen CSS won met 3-1. Hieronder het stukje geschreven door Kacper:

De eerste set deden we het goed. We hebben makkelijk gewonnen maar we moesten oppassen op de ballen die achter het blok kwamen. De tweede set ging ook wel goed maar het werd wel heel lastig. We hebben op een nippertje gewonnen. De derde was nog lastiger dan de tweede. We moesten nu oppassen  voor lange ballen en de ballen die achter het blok kwamen. Het werd heel spannend, want we moesten 2 punten verschil hebben. Uiteindelijk hebben we gewonnen. De laatste set was nog moelijker en nóg spannender, dus hoe langer we speelden hoe moeilijker het werd. We moesten veel duiken en rennen en ze maakten het niet makkelijk. Er werd veel gesmasht maar we hebben weer met 2 punten verschil gewonnen. Eindstand was dus 4 - 0.

CSS staat ook nu nog steeds op plek 1 en krijgt een weekendje rust, om daarna tegen Vught te spelen. Zullen ze deze reeks vast weten te houden?
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

Jongens C nog steeds ongeslagen

op 12 okt : 11:04  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: NeVoBo  

Waar vorige week tegen Blox de eerste punten werden verspeeld door 3-2 te winnen (na een 2-0 achterstand) stond er weer een thuiswedstrijd op het programma. Met een volle tribune werd er gespeeld tegen Udenhout. Hierbij het verslag van de wedstrijd door Dylan.

De eerste set speelde we 25-17. We moesten daar een beetje inkomen maar voor de rest ging die set wel goed. De tweede set hadden we net gewonnen met 26-24. We begonnen goed maar we verloren onze concentratie langzaam. De derde set eindigde in 25-19. In deze set hadden we eerst een voorsprong van ongeveer 10 punten maar uiteindelijk kwamen ze steeds dichter bij qua punten maar we hebben de set dus nog wel gewonnen. De vierde set werd 25-11 en hadden we dus goed gewonnen. Vanaf het begin van deze set hielden we de concentratie goed vast.

Weer 5 punten binnen, nog ongeslagen en thuis nog geen set afgestaan. Een beter begin kunnen de jongens niet wensen. Volgende week gelijk de return tegen Udenhout, maar dan in Udenhout. Gaan de 5 punten dan ook richting Rijen?
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

Goed begin van Jongens C!

op 24 sep : 20:54  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: NeVoBo  

Zaterdag 23 september stond de eerste wedstrijd voor de jongens weer op het programma. Sinds de zomer een nieuw team, een nieuwe trainer en een nieuwe coach en daarnaast pas 4 keer met elkaar gespeeld. Hoe zou dit uitpakken in de eerste wedstrijd tegen VC Goirle?

De eerste set zal vol met samenspel en mooie services en aanvallen. Eindstand 25-5. Tweede set werd wat gemakzuchtig gedacht en lang waren ze aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk trok CSS ook deze set over de streep: 25-22. Derde set begon beter en er werd weer gelijk een gat geslagen. Daar werd toch nog makkelijk over gedacht waardoor Goirle dichtbij kwam. Toch toonde CSS karakter en werd ook deze set gewonnen met 25-17. Een vloek werd verbroken: Jongens C pakte weer eens een derde set. De laatste set werd zenuwachtig begonnen, maar uiteindelijk werd deze ook ruim gewonnen. 25-10. Eindstand 4-0. De eerste 5 punten zijn binnen. Een hele knappe prestatie. Volgende week de eerste uitwedstrijd tegen Blox. Op naar de volgende 5 punten?  
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

Beach Event 2017

op 12 jul : 12:28  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: Toernooi  

Op zondag 9 juli werd op Sportpark Vijf Eiken fanatiek gevolleybald. Nu eens niet in de Margriethal, maar op het Rijense strand! Op zaterdag en zondag vond daar namelijk het Beach Event 2017 plaats. Met op zaterdag beachhandbal en op zondag beachvolleybal. Een weekend vol strand, zon, muziek en BBQ! Maar vooral beachsport.   
 
Om 11 uur werd op zondagochtend begonnen met het beachvolleyballen. Nog niet alle teams waren helemaal wakker, maar gedurende de dag werd het niveau steeds hoger. Zelfs na het laatste fluitsignaal werd er nog enthousiast gebruik gemaakt van beide velden! In maar liefst vijf poules werd de hele daag gestreden om de winst – twee recreatieve poules en drie “professionele” poules. Dat laatste betekende niet meer dan dat de deelnemers wat vaker een balletje sloegen, maar het klonk in ieder geval goed. Het kostte wedstrijdleiding Joep nog wat hoofdbrekens om ook nog de kruisfinales op orde te krijgen, maar uiteindelijk werd voor beide niveaus een beker uitgereikt.   
 
Veel dank aan de organisatie – het was een mooi weekend en zeker voor herhaling vatbaar! Op naar een mooie beachzomer.    
 
 
20170709_145352.jpg
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

Jongens CMV pakken eerste plaats

op 22 jun : 11:04  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: Competitie  

Wauw, wat hebben we weer een mooi CMV-seizoen achter de rug. Voor het eerst echt de mannen onder elkaar, een steeds groter wordende groep met veel fanatiekelingen! Inmiddels met 11 jongens bij elkaar 
 
En wat hebben ze een mooi resultaat behaald dit seizoen, die CMV-jongens niveau 4 van CSS! Kei hard gewerkt al die zondagen en vrijwel alle wedstrijden gewonnen, een mooie nummer 1 plek behaald ook nog eens! Daarnaast hebben zij ook een clinic en beach-toernooi gehad om ook nog op een andere manier kennis te maken met volleybal. Petje af Ruben, Luc, Janno, Kris, Mees, Jasper, Rens, Jelle, Mike en Sjoerd! Op naar een mooi nieuw seizoen!     
 
screenshot_20170530-164340.jpg
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk
Ga naar pagina  [1] 2 3 ... 12 13 14

Nieuwscategorieën