Sponsors

“SponsorKliks,

0_glass_logo_uw_partner_in_glas_2016.1.png

200px-logo_autohuisrijen.gif

200px-logodepolder.gif

brouwers.jpg

200px-logosc.jpg
volleybaldirect.gif

Goed begin van Jongens C!

op 24 sep : 20:54  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: NeVoBo  

Zaterdag 23 september stond de eerste wedstrijd voor de jongens weer op het programma. Sinds de zomer een nieuw team, een nieuwe trainer en een nieuwe coach en daarnaast pas 4 keer met elkaar gespeeld. Hoe zou dit uitpakken in de eerste wedstrijd tegen VC Goirle?

De eerste set zal vol met samenspel en mooie services en aanvallen. Eindstand 25-5. Tweede set werd wat gemakzuchtig gedacht en lang waren ze aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk trok CSS ook deze set over de streep: 25-22. Derde set begon beter en er werd weer gelijk een gat geslagen. Daar werd toch nog makkelijk over gedacht waardoor Goirle dichtbij kwam. Toch toonde CSS karakter en werd ook deze set gewonnen met 25-17. Een vloek werd verbroken: Jongens C pakte weer eens een derde set. De laatste set werd zenuwachtig begonnen, maar uiteindelijk werd deze ook ruim gewonnen. 25-10. Eindstand 4-0. De eerste 5 punten zijn binnen. Een hele knappe prestatie. Volgende week de eerste uitwedstrijd tegen Blox. Op naar de volgende 5 punten?  
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

Beach Event 2017

op 12 jul : 12:28  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: Toernooi  

Op zondag 9 juli werd op Sportpark Vijf Eiken fanatiek gevolleybald. Nu eens niet in de Margriethal, maar op het Rijense strand! Op zaterdag en zondag vond daar namelijk het Beach Event 2017 plaats. Met op zaterdag beachhandbal en op zondag beachvolleybal. Een weekend vol strand, zon, muziek en BBQ! Maar vooral beachsport.   
 
Om 11 uur werd op zondagochtend begonnen met het beachvolleyballen. Nog niet alle teams waren helemaal wakker, maar gedurende de dag werd het niveau steeds hoger. Zelfs na het laatste fluitsignaal werd er nog enthousiast gebruik gemaakt van beide velden! In maar liefst vijf poules werd de hele daag gestreden om de winst – twee recreatieve poules en drie “professionele” poules. Dat laatste betekende niet meer dan dat de deelnemers wat vaker een balletje sloegen, maar het klonk in ieder geval goed. Het kostte wedstrijdleiding Joep nog wat hoofdbrekens om ook nog de kruisfinales op orde te krijgen, maar uiteindelijk werd voor beide niveaus een beker uitgereikt.   
 
Veel dank aan de organisatie – het was een mooi weekend en zeker voor herhaling vatbaar! Op naar een mooie beachzomer.    
 
 
20170709_145352.jpg
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

Jongens CMV pakken eerste plaats

op 22 jun : 11:04  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: Competitie  

Wauw, wat hebben we weer een mooi CMV-seizoen achter de rug. Voor het eerst echt de mannen onder elkaar, een steeds groter wordende groep met veel fanatiekelingen! Inmiddels met 11 jongens bij elkaar 
 
En wat hebben ze een mooi resultaat behaald dit seizoen, die CMV-jongens niveau 4 van CSS! Kei hard gewerkt al die zondagen en vrijwel alle wedstrijden gewonnen, een mooie nummer 1 plek behaald ook nog eens! Daarnaast hebben zij ook een clinic en beach-toernooi gehad om ook nog op een andere manier kennis te maken met volleybal. Petje af Ruben, Luc, Janno, Kris, Mees, Jasper, Rens, Jelle, Mike en Sjoerd! Op naar een mooi nieuw seizoen!     
 
screenshot_20170530-164340.jpg
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

C.S.S. zoekt Heren!

op 15 jun : 12:05  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: NeVoBo  

Wij zoeken jou! Volleybalvereniging C.S.S. is op zoek naar heren. Voor ons 3e klasse team zijn wij nog op zoek naar versterking. Ben of ken jij iemand met volleybalervaring en heb jij zin om komend seizoen een balletje te slaan? Meld je dan nu aan!
 
Volleybalvereniging C.S.S. is al bijna vijftig jaar actief in Rijen. Op donderdagavond wordt er getraind, op zaterdag worden de Nevobo wedstrijden gespeeld. Bij C.S.S. staan sportieve prestaties hoog in het vaandel, maar is gezelligheid net zo belangrijk. Kom dus gerust eens langs op donderdagavond in de Margriethal of stuur een mailtje naar info [at] volleybal-css.nl. Tot snel!
 
vb.jpg
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

Rens Zijlmans

op 21 mei : 19:40  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: Algemeen  

Dit weekend ontvingen wij het verdrietige nieuws over het noodlottige ongeval van Rens Zijlmans. Rens is vele jaren actief lid geweest van volleybalvereniging C.S.S. Naast speler was Rens zeer betrokken bij de vereniging in vele functies en bij vele activiteiten. Als bestuurder, als trainer, als oprichter van het jeugdkamp, niets was hem te veel.   
 
Wij wensen familie en vrienden veel sterkte in deze moeilijke tijd.   
 
Bestuur C.S.S.
 
 
C.S.S. zal een donatie doen aan War Child. 
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

CMV op het strand!

op 18 mei : 11:52  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: Toernooi  

Zondag 14 mei was het laatste CMV toernooi van dit seizoen. 
 
We speelden in Tilburg bij “Were Di”Maar het was misschien wel het leukste toernooi, want het was een beachvolleybaltoernooi, en dus speelden we voor het eerst in zand. Wat ook gelijk heel zwaar was. Ook al hebben we alles verloren (4-5, 2-5, 2-7 en 1-7) we hebben het ontzettend leuk gehad, en ook heel goed gespeeld. Quinty kon niet meedoen want die had met haar vingers tussen de deur gezeten maar kwam ons wel aanmoedigen, ze baalde dat ze niet mee kon doen maar wij vonden het wel heel leuk dat ze er was! We hadden tussendoor ook heel veel pauze, waarin we met zijn allen lekker in het zand konden spelen. Er waren ook niet zoveel teams als normaal dus we moesten ook een paar keer tegen hetzelfde team spelen.
 
Namens het hele team, geschreven door Amber
 
 
img-20170517-wa0003.jpg
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

CMV Toernooi Gilze en Rijen

op 19 feb : 21:35  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: Jeugd  

cmv17.jpg
 

Op zondag 12 februari 2017 organiseerden CSS en VC Gilze voor de vierde keer op rij een CMV Toernooi. Deze wedstrijddagen voor alle jeugdspelertjes van Midden Brabant worden acht keer per jaar gespeeld. CSS en VC Gilze organiseren dit toernooi samen. Dit jaar mochten we weer de sporthal Achter de Tuintjes in Gilze gebruiken.   
 
Vorig jaar is door VC Gilze het initiatief genomen om op zaterdag avond de velden alvast in orde te maken. Dit is enorm goed bevallen, waardoor het initiatief dit jaar is voortgezet. Zondag ochtend konden we dus rustig opstarten en de puntjes op de i zetten. Het toernooi kon goed georganiseerd van start gaan!   
 
Dit jaar zijn we weer op zoek gegaan naar vrijwilligers, om in de middag de wedstrijden van niveau 4 en 6 te fluiten. Een krap aantal vrijwilligers en dus een strakke planning zorgden ervoor dat er genoeg te doen was voor iedereen. Een zeer fijn puntje dit jaar was dat er geen last minute afmeldingen zijn geweest en er dus geen gepuzzel meer nodig was gedurende de dag.   
 
We hebben ruim 200 volleyballertjes uit de hele regio een fijne wedstrijddag kunnen bezorgen en daar zijn we trots op! Alle vrijwilligers enorm bedankt en tot volgend jaar!  
 
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

Nevoboteams op stoom!

op 11 dec : 10:09  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: NeVoBo  

De volleyballers van Westphal Kozijnen / CSS doen het goed thuis! Afgelopen weekend stonden er weer vier thuiswedstrijden op het schema en CSS kan tevreden terugkijken. Jeugd C en Heren 1 mochten beiden aantreden tegen de huidige koploper.   
 
Jeugd C wist niet te winnen, maar bood goede tegenstand tegen Nuvoc. Met een 1-3 eindstand mocht CSS tevreden zijn tegen de kampioen in deze klasse. Het dit seizoen gepromoveerde Heren 1 heeft al heel wat punten binnengehaald – een knappe prestatie als debutant in de 1e klasse. Een puntje tegen de huidige nummer 1 zou mooi zijn, maar CSS zorgde voor meer spektakel: het werd een mooie 3-1 overwinning!   
 
Meisjes B bleef doen wat het al zo vaak deed dit jaar: winnen. 4-0 tegen De Burgst, ditmaal. Volgende week wordt de eerste seizoenshelft afgesloten tegen ODI met de eerste plaats als inzet! Dames 1 nam dit weekend duidelijk afstand van de onderste regionen en vond aansluiting bij de middenmoot. Een soms moeizame, maar zeker knappe overwinning tegen Olympus 4 zorgde voor de vijf punten.     
 
Al met al een mooi weekend voor de Nevoboteams van Westphal Kozijnen / CSS. Volgend weekend de laatste wedstrijden van de eerste seizoenshelft voor de Jeugd en nog een uitwedstrijd voor Heren 1. Uitslagen van de Revanche competitie en het CMV toernooi zijn nog niet bekend.    
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

Mooi competitieweekend voor Westphal Kozijnen / CSS!

op 24 nov : 11:19  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: NeVoBo  

In de Nevobocompetitie heeft CSS in het weekend van 19 en 20 november mooie resultaten behaald! Drie thuiswedstrijden, een uitwedstrijd en een CMV wedstrijddag: volop punten voor de Rijense volleyballers.   
 
Jeugd C mocht naar Oirschot en wist tegenstander Verrekijker onder de 50 punten te houden. Set 3 en 4 gingen zelfs met 25-5 naar Westphal Kozijnen/CSS! Van de drie thuisspelende teams op zaterdag was het voor de fans van Heren 1 een saaie middag. Mocht je wat later binnenkomen om nog een setje te kijken, helaas: de Heren waren binnen een uur klaar met tegenstander Stevo. Driemaal 25-14, eenmaal 25-11. Duidelijke cijfers.   
 
De Dames en Meisjes B deden er iets langer over. Dames 1 had al vrij snel een goed ritme te pakken en kwam enkel in set 2 niet goed los van Volley Tilburg. De Dames bleven een constant niveau houden – niet onbelangrijk tegen een tegenstander die toch een stevige aanval en service in huis heeft. Meisjes B had de langste wedstrijd van de dag, maar moest dan ook aantreden tegen de huidige nummer 1. Met een mooie 3-1 overwinning bezorgde Westphal Kozijnen/CSS de speelsters van ODI het eerste puntverlies – een mooie prestatie!   
 
Op zondag werd er een CMV competitiedag gespeeld. CSS trad wederom aan met maar liefst 3 teams! En deze teams wisten alle drie (al dan niet gedeeld) eerste te worden in de eigen poule. CSS speelde dit weekend op niveau 3 en 4.   
 
Al met al een mooi weekend voor Westphal Kozijnen / CSS!    
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

Wout Biemans

op 05 nov : 17:43  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: Algemeen  

Vandaag hoorden wij van het overlijden van Wout Biemans. Wout was jarenlang een gewaardeerd lid van C.S.S. - zowel binnen als buiten het veld. Wij wensen familie en vrienden veel sterkte. 
 
Bestuur C.S.S.
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk
Ga naar pagina  1 [2] 3 ... 12 13 14

Nieuwscategorieën