Sponsors

“SponsorKliks,

0_glass_logo_uw_partner_in_glas_2016.1.png

200px-logo_autohuisrijen.gif

200px-logodepolder.gif

brouwers.jpg

200px-logosc.jpg
volleybaldirect.gif

Rens Zijlmans

op 21 mei : 19:40  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: Algemeen  

Dit weekend ontvingen wij het verdrietige nieuws over het noodlottige ongeval van Rens Zijlmans. Rens is vele jaren actief lid geweest van volleybalvereniging C.S.S. Naast speler was Rens zeer betrokken bij de vereniging in vele functies en bij vele activiteiten. Als bestuurder, als trainer, als oprichter van het jeugdkamp, niets was hem te veel.   
 
Wij wensen familie en vrienden veel sterkte in deze moeilijke tijd.   
 
Bestuur C.S.S.
 
 
C.S.S. zal een donatie doen aan War Child. 
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

CMV op het strand!

op 18 mei : 11:52  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: Toernooi  

Zondag 14 mei was het laatste CMV toernooi van dit seizoen. 
 
We speelden in Tilburg bij “Were Di”Maar het was misschien wel het leukste toernooi, want het was een beachvolleybaltoernooi, en dus speelden we voor het eerst in zand. Wat ook gelijk heel zwaar was. Ook al hebben we alles verloren (4-5, 2-5, 2-7 en 1-7) we hebben het ontzettend leuk gehad, en ook heel goed gespeeld. Quinty kon niet meedoen want die had met haar vingers tussen de deur gezeten maar kwam ons wel aanmoedigen, ze baalde dat ze niet mee kon doen maar wij vonden het wel heel leuk dat ze er was! We hadden tussendoor ook heel veel pauze, waarin we met zijn allen lekker in het zand konden spelen. Er waren ook niet zoveel teams als normaal dus we moesten ook een paar keer tegen hetzelfde team spelen.
 
Namens het hele team, geschreven door Amber
 
 
img-20170517-wa0003.jpg
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

CMV Toernooi Gilze en Rijen

op 19 feb : 21:35  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: Jeugd  

cmv17.jpg
 

Op zondag 12 februari 2017 organiseerden CSS en VC Gilze voor de vierde keer op rij een CMV Toernooi. Deze wedstrijddagen voor alle jeugdspelertjes van Midden Brabant worden acht keer per jaar gespeeld. CSS en VC Gilze organiseren dit toernooi samen. Dit jaar mochten we weer de sporthal Achter de Tuintjes in Gilze gebruiken.   
 
Vorig jaar is door VC Gilze het initiatief genomen om op zaterdag avond de velden alvast in orde te maken. Dit is enorm goed bevallen, waardoor het initiatief dit jaar is voortgezet. Zondag ochtend konden we dus rustig opstarten en de puntjes op de i zetten. Het toernooi kon goed georganiseerd van start gaan!   
 
Dit jaar zijn we weer op zoek gegaan naar vrijwilligers, om in de middag de wedstrijden van niveau 4 en 6 te fluiten. Een krap aantal vrijwilligers en dus een strakke planning zorgden ervoor dat er genoeg te doen was voor iedereen. Een zeer fijn puntje dit jaar was dat er geen last minute afmeldingen zijn geweest en er dus geen gepuzzel meer nodig was gedurende de dag.   
 
We hebben ruim 200 volleyballertjes uit de hele regio een fijne wedstrijddag kunnen bezorgen en daar zijn we trots op! Alle vrijwilligers enorm bedankt en tot volgend jaar!  
 
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

Nevoboteams op stoom!

op 11 dec : 10:09  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: NeVoBo  

De volleyballers van Westphal Kozijnen / CSS doen het goed thuis! Afgelopen weekend stonden er weer vier thuiswedstrijden op het schema en CSS kan tevreden terugkijken. Jeugd C en Heren 1 mochten beiden aantreden tegen de huidige koploper.   
 
Jeugd C wist niet te winnen, maar bood goede tegenstand tegen Nuvoc. Met een 1-3 eindstand mocht CSS tevreden zijn tegen de kampioen in deze klasse. Het dit seizoen gepromoveerde Heren 1 heeft al heel wat punten binnengehaald – een knappe prestatie als debutant in de 1e klasse. Een puntje tegen de huidige nummer 1 zou mooi zijn, maar CSS zorgde voor meer spektakel: het werd een mooie 3-1 overwinning!   
 
Meisjes B bleef doen wat het al zo vaak deed dit jaar: winnen. 4-0 tegen De Burgst, ditmaal. Volgende week wordt de eerste seizoenshelft afgesloten tegen ODI met de eerste plaats als inzet! Dames 1 nam dit weekend duidelijk afstand van de onderste regionen en vond aansluiting bij de middenmoot. Een soms moeizame, maar zeker knappe overwinning tegen Olympus 4 zorgde voor de vijf punten.     
 
Al met al een mooi weekend voor de Nevoboteams van Westphal Kozijnen / CSS. Volgend weekend de laatste wedstrijden van de eerste seizoenshelft voor de Jeugd en nog een uitwedstrijd voor Heren 1. Uitslagen van de Revanche competitie en het CMV toernooi zijn nog niet bekend.    
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

Mooi competitieweekend voor Westphal Kozijnen / CSS!

op 24 nov : 11:19  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: NeVoBo  

In de Nevobocompetitie heeft CSS in het weekend van 19 en 20 november mooie resultaten behaald! Drie thuiswedstrijden, een uitwedstrijd en een CMV wedstrijddag: volop punten voor de Rijense volleyballers.   
 
Jeugd C mocht naar Oirschot en wist tegenstander Verrekijker onder de 50 punten te houden. Set 3 en 4 gingen zelfs met 25-5 naar Westphal Kozijnen/CSS! Van de drie thuisspelende teams op zaterdag was het voor de fans van Heren 1 een saaie middag. Mocht je wat later binnenkomen om nog een setje te kijken, helaas: de Heren waren binnen een uur klaar met tegenstander Stevo. Driemaal 25-14, eenmaal 25-11. Duidelijke cijfers.   
 
De Dames en Meisjes B deden er iets langer over. Dames 1 had al vrij snel een goed ritme te pakken en kwam enkel in set 2 niet goed los van Volley Tilburg. De Dames bleven een constant niveau houden – niet onbelangrijk tegen een tegenstander die toch een stevige aanval en service in huis heeft. Meisjes B had de langste wedstrijd van de dag, maar moest dan ook aantreden tegen de huidige nummer 1. Met een mooie 3-1 overwinning bezorgde Westphal Kozijnen/CSS de speelsters van ODI het eerste puntverlies – een mooie prestatie!   
 
Op zondag werd er een CMV competitiedag gespeeld. CSS trad wederom aan met maar liefst 3 teams! En deze teams wisten alle drie (al dan niet gedeeld) eerste te worden in de eigen poule. CSS speelde dit weekend op niveau 3 en 4.   
 
Al met al een mooi weekend voor Westphal Kozijnen / CSS!    
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

Wout Biemans

op 05 nov : 17:43  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: Algemeen  

Vandaag hoorden wij van het overlijden van Wout Biemans. Wout was jarenlang een gewaardeerd lid van C.S.S. - zowel binnen als buiten het veld. Wij wensen familie en vrienden veel sterkte. 
 
Bestuur C.S.S.
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

Westphal Kozijnen en volleybalvereniging CSS verlengen samenwerking

op 19 mei : 14:29  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: Algemeen  

Volleybalvereniging CSS uit Rijen heeft afgelopen seizoen voor het eerst gespeeld onder de naam Westphal Kozijnen / CSS. De verbintenis tussen het bedrijf uit Goirle en CSS bestaat al veel langer, maar voor seizoen 2015-2016 werd deze aangepast met de bijbehorende naamswijziging. Tot grote tevredenheid van zowel Westphal Kozijnen als CSS. Het was dan ook geen grote verrassing dat deze samenwerking met nog eens twee jaar zal worden verlengd. Westphal Kozijnen en CSS zijn zeer tevreden met dit vervolg en kijken positief naar de toekomst!   
 
www.westphalkozijnen.nl 
www.volleybal-css.nl
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

CSS Heren winnen kampioenschap 2e klasse!

op 01 mei : 15:37  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: NeVoBo  

CSS is al jarenlang een vereniging waarbij jong en oud gezellig kan volleyballen. De heren senioren bestaan al sinds enige jaren uit 2 teams waarbij het ene team jong en relatief onervaren is en het andere team met meer senioriteit. Omdat we het belangrijk vinden de jeugd leert van de ervaren spelers, hebben we iedereen de gelegenheid gegeven om opnieuw voor een team kiezen en daarmee te mixen. De jeugd heeft immers de toekomst! Kleine kanttekening is wel dat er vorig seizoen door de bond toestemming is gegeven om 2 teams in de 2e klasse te laten spelen, ondanks dat het “jonge team” vorig seizoen hard gedegradeerd was.   
 
Onder de nieuwe naam verenigingsnaam “Westphal Kozijnen CSS” zijn we van start gegaan in de competitie. We weten op dat moment dat we niet op elkaar ingespeeld zouden zijn, dus dat de eerste wedstrijd een uitdaging zou worden. Na  goed spel mochten we helaas geen overwinning mee naar huis nemen en moest het team genoegen nemen met een 3-2 verlies tegen de uiteindelijke nummer drie van de competitie. Vanaf dat moment wisten we dat de vooraf bepaalde doelstelling, handhaving in de 2e klasse, een doelstelling zou zijn waaraan we wel zouden kunnen voldoen. De volgende wedstrijden raakten we steeds beter op elkaar ingespeeld, waarbij we goed spel toonden en de tegenstanders stuk voor stuk enorm onder druk konden zetten met ons spel.   
 
Vanaf wedstrijd twee waren we ervan overtuigd dat de bovenste helft, top vijf, haalbaar was. Na winst in de volgende 2 wedstrijden was er enige twijfel of de doelstelling wel reëel zou zijn. Deze gingen namelijk redelijk makkelijk en hebben beide wedstrijden gewonnen! Ook wedstrijd 4 en 5 lieten we geen punten schieten en voorzichtig begon naast het plezier en de kwaliteit van het team ook de droom om kampioen te worden te groeien! Een nieuwe doelstelling was bepaald:   
 
Promoveren naar de 1e klasse door het kampioenschap te behalen! 
 
Vanaf dit moment werden trainingen aangepast op de komende tegenstander en op de valkuilen van de vorige wedstrijd. Elke wedstrijd werd gewonnen, ook de betere teams waren geen partij voor Westphal Kozijnen CSS Heren 1! Sommige teams waren binnen het uur alweer naar huis zonder punten en na speelronde 6 wisten wij een gat te slaan van 6 punten, genoeg om één wedstrijd totaal te verknallen (er kunnen per wedstrijd maximaal 5 punten behaald worden).   
 
In de tweede seizoenshelft wisten we al snel dat de wedstrijd tegen Nuvoc, de uiteindelijke nummer twee, in principe de kampioenswedstrijd zou zijn. Bij winst in deze uitwedstrijd zouden we verder uitlopen. Na een spannende, sportieve en vooral heel goede wedstrijd was de uitslag 2-3 winst voor CSS.   
 
De laatste wedstrijden werd het besef dat het kampioenschap heel dichtbij kwam groter en groter. De stress nam daarmee ook toe en we moesten helaas een paar keer een puntje laten liggen bij de tegenstanders. Gelukkig deed onze voornaamste concurrent in deze speelrondes dezelfde scores halen als wij. Het gat bleef minimaal 5 punten. Omdat zij een beter coëfficiënt hadden qua set gemiddelde (totaal aantal punten voor versus punten tegen), waren wij genoodzaakt tot de laatste wedstrijd te wachten met het kampioenschap. Op facebook werd dan ook een evenement aangemaakt om zo veel mogelijk support mee te nemen naar de laatste wedstrijd in Westerhoven. De tribune zat lekker vol en via de evenementenpagina op facebook werden thuisblijvers op de hoogte gehouden van de resultaten. De eerste set zou gewonnen moeten worden, zo werd bepaald. Daarna waren we vrij om andere dingen te experimenteren, zoals een andere spelverdeler. Zo geschiedde het: Set 1 werd, weliswaar niet gemakkelijk maar toch, gewonnen met 22-25! HET KAMPIOENSCHAP IS BINNEN! Set 2 waren we verlost van de spanning, we begonnen slecht, maar na een vroege time-out herpakten we ons. De set, met een nieuwe spelverdeler, werd met heerlijk spel en juiste keuzes ook gewonnen! Set 3 en 4 idem. Uitslag kampioenswedstrijd: 0-4 voor Westphal Kozijnen CSS!   
 
Eindstand in de poule (na 22 wedstrijden):  
1. Westphal kozijnen CSS Heren 1   
99
2. Nuvoc Heren 3                         
94
3. VCH Schijndel Heren 1                        
76
4. Saturnus/Hendriks Coppelmans Heren 3   
60
5. VVC Best Heren 2      53
6. Bravo’99 Heren 1        
51
7. Volley Tilburg Heren 6   
48
8. VOKO Heren 6      
43
9. Udenhout Heren 3
42
10. ODI Heren 2   
38
11. Bladel Heren 2 
33
12. Spirit Heren 3                                23
 
 
Kort samengevat: Vorig seizoen was een groot deel van het team gedegradeerd naar de 3e klasse. Gelukkig toestemming van de bond om toch in de 2e klasse te blijven. Dit seizoen de eerste wedstrijd nipt verloren, daarna alles gewonnen met als onverwacht, maar terecht hoogtepunt: het kampioenschap binnenhalen!   
 
Seizoen 2015-2016 is een heerlijk seizoen geweest met eigenlijk alleen maar hoogtepunten. We hebben dit echter niet alleen gedaan. Ook het 2e herenteam heeft af en toe een speler moeten uitlenen om de tegenstander een volwaardig team tegenover zich te zien verschijnen. Onze dank hiervoor! Ook hoofdsponsor Westphal Kunststof Kozijnen (Goirle) bedankt voor je bijdrage en support! Sportcafé Rijen mag ook niet vergeten worden. Na elke wedstrijd hebben we hier onder het genot van een biertje, of ander drankje, de wedstrijd kunnen analyseren en de verdiende hapjes waren heerlijk! Tot slot onze dank aan de trouwe supporters die, vooral bij thuiswedstrijden, ons naar het kampioenschap hebben geholpen!  
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

De CMV’ers van C.S.S. sluiten het seizoen goed af!

op 23 apr : 10:30  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: Competitie  

Zondag 17 april stond de laatste CMV toernooidag voor de deur. Dit keer mochten de jongste sterren van C.S.S. naar Waspik. Met de coach langs de zijlijn en genoeg publiek op de tribune die ze konden aanmoedigen begon C.S.S. aan dit toernooi. Tijdens de eerste wedstrijd moesten ze er weer eventjes inkomen, maar al snel stonden ze erg goed te spelen. De wedstrijd eindigde in een gelijkstand, 3-3. Een prima start van deze dag!   
 
Nu ze allemaal goed wakker en warm gespeeld waren, was C.S.S. klaar om wedstrijden te gaan winnen. De tweede wedstrijd wonnen ze dan ook met 3-2! Ook de derde wedstrijd werd gewonnen met 4-2, super! De laatste wedstrijd van deze dag maakten ze nog even spannend, maar uiteraard werd ook deze gewonnen en wel met 4-3! Het is dan ook geen verrassing meer dat deze jonge sterspelers op de eerste plaats zijn geëindigd!   
 
Een verdiende eerste plek! Hier hebben ze natuurlijk niet alleen tijdens het toernooi hard voor gewerkt, maar het hele seizoen. Ik, als trainer, heb ze zien groeien. Deze jonge dames en heren kunnen vriendschappelijk spelen heel erg goed combineren met winstgericht spelen. Het zijn toppers!  
 
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

Uitstapje CSS Jeugd

op 05 apr : 15:04  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: Jeugd  

Afgelopen zondag zijn we met onze twee jeugdcompetitieteams gaan bowlen in Oosterhout. Achteraf gezien ietwat zonde in verband met het heerlijke zonnige weer. Met 20 graden vertrokken we met 5 auto´s richting Oosterhout, wat we overigens dus ook makkelijk hadden kunnen fietsen. Maar vooruit, af en toe mag een beetje luxe ook wel!   
 
Nadat we ruim op tijd aangekomen waren bij Bowlingbaan Merlijn, hebben we de kinderen verdeeld in 5 teams. Alle kinderen mochten hun juiste maat schoenen halen en zo stapten we met 5 teams de baan op! Veel lachen, gieren brullen tijdens het uurtje speelplezier. En gelukkig ook een aantal winnaars, namelijk Sophie, Mette, Cas en Moniek. Op de baan van Noa, Lars, Niels en Britta gebeurde er iets bijzonders. Noa, Lars en Niels hadden een gelijk aantal punten van 74 en Britta volgde met 73 punten. Wauw, wat een prestatie!   
 
Gelukkig hebben we de middag nog kunnen afsluiten in de zon en hebben we daar nog wat gedronken en gegeten! Bedankt allemaal voor jullie gezelligheid, hopelijk hebben jullie genoten.    
 
 
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk
Ga naar pagina  1 [2] 3 ... 12 13 14

Nieuwscategorieën