Sponsors

“SponsorKliks,

0_glass_logo_uw_partner_in_glas_2016.1.png

200px-logo_autohuisrijen.gif

200px-logodepolder.gif

brouwers.jpg

200px-logosc.jpg
volleybaldirect.gif

Revanche Competitie

op 24 feb : 10:01  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: Competitie  

De Revanche Competitie is inmiddels al weer flink gevorderd. Deze competitie - ooit opgericht door het Dongense Revanche, maar inmiddels nog enkel met VC Gilze en CSS - wordt op een zestal zaterdagen gespeeld en afgesloten met een finaledag op 13 april. Inmiddels is ronde 5 alweer gespeeld. De Recreanten Mix van CSS had een zware dag tegen de concurrenten, maar wisten toch een setje van ze af te snoepen. Deze ronde was ook de introductie van een nieuw team - Rino - waardoor er nu weer vijf teams in de stand terug te vinden zijn!
 
 
Uitslagen 16 februari


CSS mixed 1-CSS mixed 23-0
Gilze 1-Rino1-2
Gilze 1-Gilze A1-2
Rino-CSS mixed 12-1
Gilze A-CSS mixed 22-1


Stand


Gilze 110-21
Gilze A10-17
CSS mixed 110-11
CSS mixed 210-10
Rino2-4
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

Volleybalaaf!

op 09 feb : 10:25  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: Jeugd  

Zo, een slechte titel heb ik alvast. Normaal gesproken is er op de donderdag voor Carnaval geen training. Maar nu d’n Wringer dit jaar geen Wringer is, werd er wel getraind door volleybalvereniging CSS! Reden voor de Jeugdcommissie om er gelijk een carnavalstraining van te maken.   
 
De drie jeugdgroepen zouden op deze zevende februari allen verkleed naar de Sporthal komen. En dat hebben we geweten! Engeltjes en duiveltjes, Super Lady en Super Mario, rappers en zelfs een wandelende frietzak, de meest vreemde creaturen stonden in de hal. Ook de trainers moesten er aan geloven, hoewel het bij Bas nog erg lastig bleek om iets van verkleedkleren op te duikelen. Maar uiteindelijk was een roze boa en hoed toch voldoende om aan te sluiten bij Rambo, een flamenco danseres en een Willem II-er.   
 
 
De drie groepen probeerden nog wat rare spelletjes te doen in de eigen trainingsgroep, maar uiteindelijk wordt het met Carnaval toch wel een gezellige chaos. Dat de C-jeugd zich op vier verschillende velden bevond is nog redelijk te verwachten, maar uiteindelijk stond ook de CMV te basketballen op het C-veld en deed de A goed mee met de races van de C. Gelukkig wist Rambo alles in goede banen te leiden door iedereen in een lange polonaise te zetten, rare dansjes te laten doen en uiteindelijk Boa Bas duizelig te maken.   
 
Om vervolgens nog een keer te proberen wat spelletjes te doen op het eigen veld… De CMV lukte dat vrij goed met Chinees hockey, maar bij de C-jeugd werd het al lastiger. Kegeljatten kende iedereen wel, maar uiteindelijk op het veld kende iedereen het met andere regels… Vreemd genoeg bleven de spelers gewoon doorspelen – regels of geen regels, er zou gewonnen worden!   
 
De chaotische avond werd afgesloten met een presentatie van alle deelnemers. Over de “rode loper” werd iedereen toegejuicht en op de gevoelige plaat gezet. Alle creatievelingen zijn nu dan ook te vinden op onze facebook pagina. Al met al een erg gezellig begin van de carnavalsdagen! Volgend jaar weer?        
 
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

Mini’s zijn winnaars!

op 27 jan : 10:59  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: Competitie  

cmv2.jpg
 
 
Zondag 20 januari was het zover, er was weer een volleybaltoernooi voor de mini’s in Tilburg. Het was de tweede keer dat we meededen dus het was weer erg spannend, en iedereen hoopte natuurlijk dat we zouden gaan winnen. We hadden dit keer een team bij elkaar gesprokkeld dat bestond uit: Niels, Lars, Sterre, Daan, Bram en Cas. Ze hebben in totaal drie wedstrijdjes gespeeld, waarvan ze er één gelijk speelde en de andere twee wonnen. Met dit geweldige resultaat zijn ze eerste geworden in de poule! 
 
Goed gedaan allemaal en op naar het volgende toernooi! 
 
Eline en Moniek 
 
 
 
  cmv1.jpg
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

ORV: Gilze - CSS - De return

op 24 jan : 17:52  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: Competitie  

Maandag 21 januari zijn we met 7 speelsters afgereisd naar Achter de Tuintjes in Gilze voor de return tegen Dames 1 Gilze. De vorige wedstrijd hadden we gelijk gespeeld en in de stand staan we op plaats 1 en 2. Dit belooft een spannende wedstrijd te worden.   
 
De wedstrijd begint pas om 21.15 uur, voor ons team toch wel aan de late kant. Het begin van de eerste set maakte duidelijk dat we er tegenaan moesten vanavond. De eerste puntjes gingen moeizaam, maar al snel draaide het team goed. Vrij gemakkelijk wonnen we deze set met 12-25.   
 
We besloten de tweede set met dezelfde opstelling te beginnen en dat was een goede zet. We gingen door op hoe we de eerste set waren geëindigd. De passes kwamen goed aan bij Petra en Ilse, waardoor de aanvallen netjes opgebouwd konden worden. Gilze kwam niet in het spel en dit zagen we terug in de setstand 15-25.   
 
De derde set leek echter wel een compleet andere wedstrijd. Gilze had de zenuwen overwonnen en kwam steeds beter in de wedstrijd. Onze wissel, waarbij Anneke van midden naar buiten ging, bleek niet succesvol. Slechte services, passes en set-ups, waardoor we onvoldoende konden scoren. We hebben hard geknokt om onze achterstand in te lopen, maar Gilze wist ons net voor te blijven met een stand van 26-24.   
 
De vierde en laatste set was erg spannend en ging voortdurend gelijk op. We hielden het hoofd koel. Het aanwezige publiek kon Gilze niet helpen de laatste set te winnen. Met een setstand van 25-27 haalden we de winst binnen.   
 
Met 3 punten en een voldaan gevoel zijn we naar huis gereden. Wederom punten gepakt, waardoor we bovenaan blijven staan in de ranglijst.
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

Een kleurrijk verleden...

op 23 jan : 14:21  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: Algemeen  

Je ziet ze wel eens op Wikipedia. Of anders in de krant als er weer eens een EK of WK voetbal aan komt. Die simpele tekeningetjes van sporttenues. In allerhande kleuren. Welnu, CSS kan zo'n WK-special bijna helemaal zelf vullen! Door de jaren heen, heeft CSS vele verschillende tenues gehad in vele verschillende kleuren. 
 
In 1968 begon het met witte shirts met twee groene banden. Dát valt nog terug te vinden in oude VolleyLollies. Daarna wordt het lastig... De Jubileumlollie uit 1983 somt echter op:
 
Zwarte broek - Geel shirt
Zwarte broek - Wit shirt
Zwarte broek - Paars shirt
Groene broek - Wit shirt met groene biezen
Witte broek - Groen shirt met witte biezen
 
In welke volgorde en welke jaren is echter onduidelijk. De beide wit/zwarte tenues op de bovenste rij (zie hieronder) zijn wel op foto's terug te vinden - zij stammen uit 1976 en 1979. Maar CSS in paars of geel... Ik kan het me niet voorstellen! Zelf ben ik begonnen in de jaren van het viesblauwe Rucanor tenue, eind jaren '80. Als ik het me goed herinner, regelde de vereniging het shirt en moest je bij de Pix een standaard sportbroek erbij kopen voor tien gulden. Daarna volgde de effen blauwe shirts van Nico Akkermans, waar je los je rugnummer kreeg. Die mocht je er zelf op zetten. 
 
De Polder werd vervolgens shirtsponsor en CSS speelde in het rood. Deze shirts zijn ook nog jarenlang te zien geweest in de Revanche competitie en op trainingsavonden. Met de komst van Gebr. Westphal als hoofdsponsor, kwam er een groot assortiment aan groen/witte shirts terug. Door de jaren heen lijkt groen in ieder geval een terugkerende factor. In 2004 werd het echter weer zwart, om in 2012 aangepast te worden tot de huidige shirts: zwart met groene en witte accenten. 
 
Daarnaast zijn er natuurlijk nog allerhande tenues terug te vinden in de Revanche competitie en de huidige ORV competities. CSS is een wel zeer kleurrijke vereniging... Ook zo benieuwd wat nu de "clubkleuren" van CSS zijn?
 
 
Bas Luijten
1968.png5.png1976.png1979.png
3.png2.png1.png6.png
1993.png8.png1999.png2001.png
2002.png2004.png2012.png
 
Bovenstaande tenues heb ik terug kunnen vinden en geprobeerd in chronologische volgorde te plaatsen. Hierbij zal ik zeker wat vergeten zijn of fouten hebben gemaakt. Weet je meer? Laat het mij weten!
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

Dames 1 houdt het iets te spannend

op 19 jan : 18:32  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: NeVoBo  

De laatste wedstrijden van Dames 1 zijn allemaal toppers. De laatste tijd wordt enkel de strijd aangegaan met de top 3 van de 3e klasse H. Afgelopen vrijdag stond Astrea op het programma.   
 
Vrijdag? Ja, vrijdag. Uit. In Dordrecht. Half acht. Bah. Gelukkig had bijna iedereen hier rekening mee kunnen houden en misten we alleen Wideke. De barre tocht naar het verre Dordrecht kon beginnen! Als alles op het laatste moment nog is geregeld, dan. Renée d’r spullen nog ophalen. Aline nog ergens zoeken. Er ging een hele lading whatsappjes aan vooraf. En dan nog proberen te navigeren met een telefoon en een Anja. Dat ging ook niet helemaal 100%. Maar we waren er om 7 uur – mooi op tijd in deze mooie nieuwe sporthal / doolhof.   
 
Natuurlijk waren ze in Holland weer erg onder de indruk van ons taalgebruik. Brabants is ongeveer net zo iets als Swahili, lijkt het wel. Gelukkig was alles verder goed geregeld. Zes spelers om tegen te volleyballen en een scheidsrechter. De scheidsrechter deed het formulier wel en een teller kwam gelukkig om half acht nog binnenvallen. Ach ja, vrijdagavond is dan ook niet ideaal om wedstrijden te spelen.   
 
De thuiswedstrijd tegen Astrea werd een zwaarbevochten 3-2. Inmiddels zou CSS toch gegroeid moeten zijn en makkelijker tegen deze dames kunnen spelen. Echter, ze staan ook niet voor niets op plek 3, dus of het zo makkelijk zou worden… Het duurde ook even voor er echt gevolleybald werd. Het ging redelijk gelijk op, maar van een mooie wedstrijd was geen sprake. Toen Astrea langzaam wat meer in de wedstrijd kwam, bleek dat CSS ook eens aan de bak moest. Het schudde de Dames wakker en er werd meer inzet getoond. Uiteindelijk werd het een spannende 23-25.   
 
Coach Luijten wou wat omzettingen doen, maar dat zagen onze middenaanvallers niet zo zitten. Het was nu geen tijd voor gerommel in het systeem. En CSS begon dan ook wat beter aan deze tweede set. Ilse opende mooi met goed geplaatste services en mocht het 8-0 maken. Astrea deed nog wat terug door er vijf op rij te scoren, maar Anja liet zich niet kennen en plaatste er nog een dertiental services overheen. 21-5! Nog even vier puntjes pakken en de 2-0 is een feit!   
 
Helaas. Het liep anders. Astrea kwam wat terug in haar spel. CSS liet het maar gaan – de voorsprong was groot genoeg en het zou echt wel goed komen. Maar het kwam maar niet goed. CSS zat goed in de verdediging en het spelverdelen, maar was aanvallend niet sterk en creatief genoeg om de laatste punten binnen te schrapen. Het was Astrea dat tot 23 punten kwam! Met veel kunst en vliegwerk kon Linda de set dan toch afmaken: wederom 23-25.   
 
Voordeel is wel dat er nu geen gemakzucht in zou sluipen. En wat voor set 2 al was voorgesteld nu eens door de middenaanvallers zelf werd voorgesteld – omzettingen om Astrea’s sterkste speelster in bedwang te houden. CSS begon sterk aan de set. De inzet was hoog – met name Ilse maakte weer veel meters – en CSS had duidelijk de intentie om hier te gaan winnen. Het moest niet allemaal mooi zijn, het moest winst zijn! Nog steeds was de aanval een zwak punt, maar er werd wat rustiger omgegaan met tegenslag en de wil om te winnen was groot. Set 3 had dan ook het grootste verschil in de uitslag: 22-25…   
 
De winst is binnen! En dan wil je de 4e set ook nog pakken. Het kruit was echter verschoten. Vermoeidheid sloop erin en Astrea kon er nipt nog een puntje uitslepen: 26-24. Einduitslag: 1-3 en 94-99 in punten… Al met al een spannende pot tegen een leuke ploeg en een wedstrijd die weer aantoont dat CSS zeker niet zou misstaan in de top van deze poule. Nu een maandje om bij te komen. Op 23 februari wacht Olympus.  
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

Bitterballentoernooi 2013

op 13 jan : 12:27  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: Toernooi  

Al sinds mensenheugenis wordt op de eerste donderdag van het nieuwe jaar het CSS Bitterballentoernooi georganiseerd. Het nieuwe jaar wordt met een volleybalmixtoernooi en een flink aantal schalen bitterballen feestelijk geopend. Dit jaar werd eenmalig gebroken met deze traditie. In verband met competitieverplichtingen was het Bitterballentoernooi nu op de tweede donderdag van het nieuwe jaar – op donderdag 10 januari.
 
Voor de jongste jeugd wordt voorafgaand aan het toernooi een jeugdmixtoernooi gespeeld. Vroeger nog het waterijsjestoernooi, maar inmiddels zijn de zomerse versnaperingen ingewisseld voor snoepzakken en we kunnen dus spreken van een snoepzakkentoernooi. De CMV- en C-jeugd werd gemixt en verdeeld over vier teams – tenminste, toen de overenthousiaste jeugd eindelijk bijeen was gebracht. En Tim de muziek had uitgezet. En Eline de competitiespelers had bijgepraat. Nu ja, het duurde even, maar uiteindelijk kon er begonnen worden. 
 
Op twee velden werd op CMV niveau 3 een toernooitje gespeeld. Dat de C-jeugd nog niet zo lang bezig is, bleek wel uit het verschil in spelregels… C-jeugd trainer Bas had het toch iets anders uitgelegd dan CMV trainers Eline en Moniek. Uiteindelijk kwam alles wel goed en werd vol enthousiasme gespeeld om de winst. Team 1 leek vanaf het begin wel heel makkelijk te gaan winnen met tweemaal 6-0, maar was op het einde toch niet opgewassen tegen team 4 – in een spannende laatste wedstrijd werd het 2-3 voor team 4. Uiteindelijk was het toch team 1 dat op setsaldo het toernooi wist te winnen. 
 
1. Team 1 – Ilse, Jikkemien, Lars, Cas, Kiki
2. Team 4 – Jet, Mette, Lotte, Charlotte, Sterre
3. Team 2 – Niels, Yannick, Niels, Daan
4. Team 3 – Pien, Mieke, Tijn, Bram
 
Alle teams wisten minimaal een wedstrijd te winnen – hopelijk een voorbode voor de ‘echte’ CMV wedstrijden komend jaar. Met een welverdiende snoepzak werd het toernooi afgesloten. 
 
 
Vanaf een uur of zeven stroomden de eerste spelers voor het Bitterballentoernooi al binnen. Thijs was zo vriendelijk om de rest van de velden op te zetten, maar iets te enthousiast… Op veld 3 schoot het net met flinke kracht van de paal af – haakje kon de krachten niet weerstaan. Misschien toch tijd voor nieuw materiaal? Gelukkig was Ron technisch genoeg om de boel weer in elkaar te draaien. Velden op tijd klaar, spelers stroomden binnen en de wedstrijdleiding had een microfoon. Alles in gereedheid! 
 
Adri had zijn toernooitas weer meegenomen om alles écht in goede banen te kunnen leiden. Wedstrijdformulieren, fluitjes, veldnummers en een laptop met het Adri-wint-altijd-toernooischema. Dat schema bleek dit jaar echter niet te werken, maar handig was het wel om niet alles handmatig te hoeven doen. Bas L. had dit jaar de nobele taak om wedstrijdleiding te spelen – wat vooral betekent de microfoon weghouden van Joep. Helaas was het niet alleen Joep die ditmaal met de microfoon wou spelen. Maar goed, als uiteindelijk de wedstrijden beginnen, is iedereen minder geïnteresseerd in spelen met de techniek.
 
De opkomst was behoorlijk goed en er konden zeven teams gemaakt worden. Tussen half acht en acht was iedereen druk bezig om Bas over te halen ze toch in team zus of zo te plaatsen of samen te mogen spelen met deze of gene om vervolgens tevreden weg te lopen van de inschrijftafel. Dat uiteindelijk alle teams nog eens flink door elkaar werden geschud, was dan toch een tegenvaller. 
 
Het Bitterballentoernooi is een toernooi waarbij alle teams – Jeugd A, Dames, Heren, Recreanten – zoveel mogelijk verdeeld en gemixt worden om daarna een volledig toernooi te spelen. Normaalgesproken ook een toernooi van handjes schudden en Beste Wensen, maar dat was vorige week natuurlijk al gebeurd. Alle teams spelen eenmaal twee sets tegen elkaar en het team dat overblijft, zal fluiten en tellen en eventueel uitrusten van alle inspanningen. Normaal zit er ook nog een pauze in het schema, maar door wat gegoochel met de wedstrijdtijden zat dat er ditmaal niet in. Ach, iedereen is sporter genoeg om het vol te kunnen houden, niet?
 
Al snel werd duidelijk dat er niet een enkel team bovenuit stak. Wedstrijd na wedstrijd bleven drie teams duidelijk bovenin meedoen om de eindoverwinning. En ook onderin werd het spannend. Mooi was ook dat er geen enkel team was dat op nul punten eindigde. Alle teams wisten setjes te pakken en uiteindelijk scoorde het team op de laatste plaats nog tweeëneenhalf punt. In de laatste wedstrijd werd op veld 3 nog hard gestreden voor die laatste plaats. Beide teams – wel, Eline en Linda - wilden toch wel eens zien wie het beste was van de ondersten en maakten er een flinke strijd van. En zoals zo vaak, waar er twee vechten om een been… Beiden werden geen laatste.
 
1. Team 6 – Marc, Bas dK, Ronald, Anneke, Jurgen, Sjimmie
2. Team 2 – Tim, Joost, Moniek, Max, Brigitte, Adri
3. Team 1 – Thijs, Maud, Ralph, Rob, Petra, John, Henk
4. Team 3 – Ron, Bas vdK, Anja, Lieke, Bart, Martin
5. Team 7 – Jeroen, Eline, Bauke, Robert, Marco, Marieke, Yvonne
6. Team 4 – Joep, Bas S, Linda, Dirk, Hann, David
7. Team 5 – Toine, Cor, Paul, Wideke, Ad, Joke
 
 
Met 11 punten – op een maximum van 12 – en een setsaldo van +80 werd Team 6 uiteindelijk de grandioze winnaar. Teams 2 en 1 konden lang bijblijven, maar moesten uiteindelijk toch genoegen nemen met zilver en brons. Vooral voor Team 2 erg jammer – Moniek moest nu haar eigen frikadel betalen. De wedstrijdleiding wil Aline nog bedanken voor haar grote inzet bij haar moedige pogingen tot het juist oplezen van alle uitslagen en natuurlijk ook een woord van dank voor Petra, zonder wie het omroepen een stuk ongezelliger zou zijn geweest! Ook dank aan Hann, die vele malen probeerde de wedstrijdtafel te raken, maar hierin gelukkig jammerlijk faalde. 
 
Om kwart voor elf werd CSS nog toegesproken door voorzitter David en mocht Tim proberen alle eindstanden te ontcijferen. Vervolgens trakteerde Sportcafé Rijen de aanwezigen op de traditionele schalen bitterballen – waarvoor dank! – en kon de discussie over een frikadellentoernooi of een vlammetjestoernooi weer losbarsten. Het bleef nog lang onrustig in Rijen. Al met al weer een geslaagd evenement – over een half jaar weer in de vorm van het HIBV Toernooi!
 
Meer foto's zijn zoals altijd te vinden op onze facebookpagina.
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

Bitterballentoernooi

op 09 jan : 11:11  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: Toernooi  

Aanstaande donderdag is weer ons jaarlijkse Bitterballentoernooi. Voor een keer niet op de eerste, maar op de tweede donderdag van het jaar. De CMV en de C-jeugd spelen tussen half 7 en half 8 een mixtoernooi, de A-jeugd en alle senioren vanaf 8 uur. Inschrijven hiervoor is vanaf half 8.
 
Tot donderdag!
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

Dames ORV in het nieuw

op 06 jan : 10:46  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: Competitie  

De Dames ORV zijn inmiddels ook in het nieuw gestoken en zijn gisteren dan ook op de foto gegaan. Om vervolgens nog een wedstrijd met 4-0 te winnen - de Dames staan nu fier bovenaan in de 2e klasse. 
 
orv_da.jpg
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

Dames knokken zich naar twee punten

op 23 dec : 12:56  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: NeVoBo  

Na de sterke wedstrijd van vorige week - volle winst tegen De Burgst - waren de verwachtingen vandaag wat minder hoog. Op de eerste dag van de Kerstvakantie was Dames 1 namelijk verre van compleet. Drie speelsters waren afwezig en tegen de nummer 2 van de ranglijst zou het dus lastig worden.
 
In een zwaardere poule kwam CSS eindelijk wat meer in het eigen spel en volgden ook de nodige punten. Maar met de afwezigheid van Wideke en butienaanvallers Eline en Linda zou het deze zaterdag toch vooral overleven worden. Zeker als Apollo op bezoek komt. Apollo heeft dit seizoen nog maar zeven sets verloren en is volop in de race voor het kampioenschap. Vooraf was de hoop op setwinst dan ook laag. CSS kan gelukkig wel altijd rekenen op hulp van andere speelsters - Lisette en Sandy zouden vandaag de afwezige speelsters vervangen.
 
Met een heel ander team dus van start, maar niet eens zo onwennig. Apollo bleek een goede tegenstander, maar niet onverslaanbaar. Het was vooral een team dat hard werkte en met veel vertrouwen speelde. Op werklust en snelheid was het dan ook lastig om punten te pakken - CSS moest meer druk zetten om bij te blijven. Maar de wedstrijdmentaliteit van vorige week was blijven hangen! CSS werkte hard en ging voor iedere bal. Steeds vaker kwam het tot goede aanvallen en de servicedruk bleef bovengemiddeld. Het was Apollo dat er uiteindelijk met de setwinst vandoor ging, maar dat er vandaag iets te halen viel, was duidelijk. CSS kon vandaag punten pakken.
 
Ommekeer
 
In set 2 kwam de ommekeer. De werklust en inzet werd zo mogelijk nog hoger en een voorsprong werd opgebouwd. Spleverdeelster Ilse moest vele meters maken, maar de ballen bleven van de grond. Op buiten werd hard gestreden om iedere bal en Lisette en Anja wisten ook hier veel van de grond te halen en anderzijds erg creatief te kunnen aanvallen. Op het midden kwam CSS blokkerend er steeds beter uit en Sandy en Renée wisten Apollo goed te keren. Ook hielden de middenaanvallers - Aline incluis - het overzicht achterin, waardoor de punten steeds moeilijker kwamen voor Apollo. Moniek had intussen zoveel vertrouwen gekregen dat bijna iedere aanval een zeker punt was. En door creatief spel kon Ilse nog regelmatig een prikbal scoren of het blok wegtrekken bij de CSS aanvallers. CSS werd sterker en sterker en pakte set 2 en 3. Niet door mooi volleybal, maar vooral op inzet. 
 
Langzaamaan groeide het geloof dat er voor een stunt gezorgd kon worden. Maar in set 4 werd het iets te gemakzuchtig en kon Apollo weer groeien in de wedstrijd. Het was rommelen voor CSS en werklust was niet meer genoeg. De inzet was er zeker nog, maar het was allemaal te slordig geworden. Apollo maakte volop gebruik van de vier wissels op de bank en kon conditioneel nog langer mee. CSS had de tol betaald voor het harde werken in de eerste drie sets en liet het nu lopen. De winst was uiteindelijk voor Apollo - 2-3.
 
CSS kan van iedere ploeg winnen in deze poule - zoveel is duidelijk. Maar bijna iedere ploeg in deze poule kan ook van CSS winnen - het blijft een spannende poule met bijna alle ploegen op hetzelfde niveau. De inzet die CSS echter in de laatste wedstrijden heeft laten zien, geeft veel hoop voor de komende competitiehelft. Met deze instelling moet CSS zeker in staat zijn meer punten te verzamelen dan in de eerste helft. Op de eerste zaterdag van het jaar mogen we dat al laten zien. 5 Januari wacht koploper ATAK. 
 
Mooi weekend

Ook de andere teams van CSS mochten aan de bak dit weekend. Beide herenteams gingen er met een 3-1 en 4-0 winst vandoor en konden dit kalenderjaar zo mooi afsluiten. De A Jeugd liet de eerste overwinning van het seizoen noteren. Het team liet op deze zaterdag zien erg gegroeid te zijn en kon na een lange, spannende wedstrijd tegen ATAK een 3-2 winst pakken. 
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk
Ga naar pagina  1 2 3 ... 11 [12] 13 14

Nieuwscategorieën