Sponsors

“SponsorKliks,

0_glass_logo_uw_partner_in_glas_2016.1.png

200px-logo_autohuisrijen.gif

200px-logodepolder.gif

brouwers.jpg

200px-logosc.jpg
volleybaldirect.gif

Geen training

op 03 okt : 08:58  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: Algemeen  

Donderdag 11 oktober is er geen training in verband met het optreden van de Koninklijke Luchtmacht Kapel in de sporthal.
 
 
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

Start ORV Competitie

op 20 sep : 11:57  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: Competitie  

Inmiddels is ook het programma van de ORV bekend. Dit seizoen spelen de CSS Heren in de 3e klasse en het nieuwe Damesteam in de 2e klasse. De ORV website is nog niet volledig, maar het programma is te downloaden in de Nieuwssectie hier
 
Directe download: klik (Excel)
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

Start NeVoBo Competitie

op 20 sep : 11:26  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: NeVoBo  

Hoewel de A Jeugd al heeft gespeeld....
 
Zaterdag begint de NeVoBo competitie weer! Alle seniorenteams spelen thuis vanaf half 2. De A Jeugd zal in Roosendaal proberen sportieve revanche te nemen om kwart voor drie.
 
Het volledige programma vind je hier: klik.
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

Grote Clubactie

op 16 sep : 09:18  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: Jeugd  

Zijn ze al langs geweest? De Grote Clubactie is weer begonnen! Met de verkoop van loten ontvangt CSS een deel van de opbrengst - hiermee worden nieuwe jeugdactiviteiten georganiseerd. Dus: kopen die loten!
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

Geen training

op 04 sep : 09:56  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: Algemeen  

Op de volgende data is er geen training:
 
Donderdag 11 oktober (Orkest van de Koninklijke Luchtmacht)
Donderdag 7 februari (Voorbereiding Carnaval)
Donderdag 9 mei (Hemelvaart)
 
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

Start seizoen 2012-2013

op 15 aug : 11:58  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: Algemeen  

Donderdag 16 augustus beginnen we weer; seizoen 2012-2013 gaat van start! De eerste wedstrijden in de NeVoBo competitie staan op 22 september gepland; Jeugd A begint al op 15 september.
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

Zomerse dag voor Beachvolleybal op Rijens strand

op 13 aug : 15:58  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: Toernooi  

be1.jpg  be4.jpg

In het laatste weekend van de schoolvakantie was het weer zover: het tweede Beach Event stond op het programma! Op zaterdag 11 augustus konden voetballers en handballers zich op het Rijens strand uitleven, afgesloten met live muziek en een barbecue, op zondag werd er gevolleybald.
 
 
Hoewel de ‘zomer’ dit jaar weer niet zo heel zomers was, werd het de laatste weken gelukkig wat beter. Het weekend van 11 en 12 augustus beloofde mooi te worden! Op vrijdag werd al vroeg begonnen met het aanleggen van het strand op het Wilhelminaplein en de zaterdagse toernooien waren een groot succes. Op zondag was er ruimte voor beachvolleybal, georganiseerd door volleybalvereniging C.S.S. Al vroeg in de ochtend waren diverse C.S.S.’ers enthousiast begonnen met het plaatsen van de netten en lijnen. Met een flinke lading zand meer dan vorig jaar, kon er dit jaar op grotere velden gespeeld worden. En nog voor de lijnen vastlagen, stonden de eerste spelers al partijtjes te volleyballen.   
 
Onder invloed van de Olympische Spelen was het aantal inschrijvingen flink omhooggeschoten in de laatste weken. Achttien teams konden zich uiteindelijk opmaken voor het beachvolleybaltoernooi. In vier poules van twee niveaus werd gestreden om de hoogste eer. Om half elf startten de wedstrijden met af en toe nog wat slaperige spelers in het zand. Maar al snel werd er fanatiek gestreden om de winst. Ook al was het in poule 3 en 4 niet altijd even mooi, iedereen ging voor iedere bal. Poule 1 en 2 lieten zien hoe het ‘echt’ moet. De meer ervaren beachvolleyballers speelden op veld 1 hun wedstrijden. Beachvolleybalvereniging Breda Beach had ook drie teams afgevaardigd en samen met de Rijense beachvolleyballers maakten zij er een mooie dag van. De ervaren mannen speelden halverwege de dag nog een clinic waarbij het spelletje goed uitgelegd werd door Tim.   
 
Gedurende de dag werd het drukker en drukker. Het grote terras was overvol en er was veel aandacht voor de fanatiekelingen in het zand. Beachvolleybal was blijkbaar zeer interessant – tijdens een wedstrijd in poule 4 kwam er een vrolijke peuter het veld ingelopen en wilde eigenlijk niet meer vertrekken uit deze grote zandbak. In de finaleronde kwam ze nog eens terug, maar Max liet zien heel goed om te kunnen gaan met kinderen. Rond vijf uur konden de finalerondes gespeeld worden en de eindrangschikking opgemaakt. Poules 1 en 2 speelden onderlinge finales, evenals poules 3 en 4. Hieruit kon een klassement van 9 teams gemaakt worden. Dat de wedstrijdleiding hier af en toe wat invloed op uit oefende, zullen we maar door de vingers zien. Maar Wideke ligt er nu nog wakker van! Uiteindelijk werd in de finales het team van Jelle & Gerrit verslagen door youropi.nl en in de finale van poule 3 & 4 wonnen de Piano Players van Ralph & Marieke. Na de prijsuitreiking kon er nog niet opgeruimd worden; sommigen waren nog fit genoeg om nog een paar balletjes te slaan. Beachvolleybal blijft leuk!   
 
Hartelijk dank aan de voltallige organisatie – Winkeliersvereniging Rijen, SMAAK, TS-Events, Rabobank, EMTÉ, RHV, Zaalvoetbal Rijen en anderen die ik vast vergeet… Hartelijk dank aan Ron, Jelle, David, Tim, Thijs en Anja voor de organisatie van zondag en iedereen die een handje heeft toegestoken! Wederom een heerlijk weekend met zomerse temperaturen en een gezellig Wilhelminaplein. Volgend jaar weer!
 
Voor meer foto's: CSS' facebook 
 
be2.jpg  be3.jpg  be5.jpg
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

In Memoriam: José Metsaars

op 09 aug : 09:14  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: Algemeen  

68489jose.jpg
 
In de nacht van donderdag 26 op vrijdag 27 juli is José na een lange ziekte periode overleden.
 
José was een CSS-ster van het eerste uur, in hart en nieren.
 
Alles heeft ze binnen CSS meegemaakt: speelster in het eerste dames team, in alle klassen gespeeld, van het laagste tot en met de 3de divisie. Ook heeft ze op vele posities in haar dames team gespeeld: was ze begonnen als spelverdeelster, later speelde ze als buiten- en zelfs als middenaanvalster. Fanatiek als ze was had ze een grote hekel aan bankzitten, reserve zijn was niet haar rol! Naast het spelen is ze ook erg actief geweest binnen CSS: veel wedstrijden zijn onder haar regie als scheidsrechter en coach gespeeld.De laatste 2 jaar speelde zij geen competitie wedstrijden meer, maar bleef wel (en nog steeds héél fanatiek!) op de donderdag avond trainen.
 
Kortom: bevlogen en fanatiek, gedreven en betrokken bij alles wat CSS aanging; dat was José.
 
 
70120149mevrjosmetsaars.jpg
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

Beach Event

op 17 jul : 12:48  Geplaatst door Administrator  Categorie: Toernooi  

In het weekend van 11 en 12 augustus zal het tweede Beach Event Rijen plaatsvinden. Op zaterdag is er handbal en voetbal op het Rijense strand, op zondag zal volleybalvereniging C.S.S. een beachvolleybaltoernooi organiseren.

Vorig jaar werd het eerste Beach Event georganiseerd, en met groot succes! Het was lekker druk, het weer zat mee en alle deelnemers speelden een heerlijk toernooi. Dit jaar is het dus onvermijdelijk: er komt wederom een Beach Event. Volleybalvereniging C.S.S. zal op zondag weer het beachvolleybal-toernooi organiseren.

De hele dag van 9:00 tot 19:00 is er ruimte voor alle leeftijden en niveaus om een balletje te slaan.

Inschrijven kost niets en kan nu al! Surf naar www.beacheventrijen.nl en meld je aan.

Tot zondag 12 augustus!
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk
Ga naar pagina  1 2 3 ... 12 13 [14]

Nieuwscategorieën