Sponsors

“SponsorKliks,

0_glass_logo_uw_partner_in_glas_2016.1.png

200px-logo_autohuisrijen.gif

200px-logodepolder.gif

brouwers.jpg

200px-logosc.jpg
volleybaldirect.gif

CMV Toernooi Gilze en Rijen

op 23 feb : 15:48  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: Jeugd  

Op zondag 21 februari organiseerden CSS en VC Gilze voor de derde keer op rij een CMV Toernooi. Deze wedstrijddagen voor alle jeugdspelertjes van Midden Brabant worden acht keer per jaar gespeeld en de organisatie is in handen van de deelnemende clubs. CSS en VC Gilze organiseren dit toernooi gezamenlijk om en om in Gilze en Rijen. Dit jaar bij Achter de Tuintjes in Gilze.   
 
In dit derde jaar was er al veel ervaring met het organiseren van zo’n toernooi en loopt het ieder jaar weer wat makkelijker. Vooral het opzetten van de velden op zaterdagavond scheelde enorm veel tijd. Er was ’s ochtends nog tijd genoeg voor een kopje koffie! Als dan de eerste spelertjes arriveren en alles loopt, kun je niet anders dan tevreden zijn.   
 
Het lastigste is altijd om genoeg vrijwilligers te vinden om in de middag de wedstrijden van niveau 4 en 6 te fluiten. En als er dan nog afmeldingen zijn… dan wordt het een heel gepuzzel. Maar uiteindelijk kwam alles goed – zeker ook door de flexibiliteit van de aanwezige scheidsrechters. We hebben ruim 200 volleyballertjes uit de hele regio een fijne wedstrijddag kunnen bezorgen! Vrijwilligers: enorm bedankt!   
 
Tot volgend jaar!  
 
Foto's zoals altijd te vinden op facebook.
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

Nieuwscategorieën