Sponsors

“SponsorKliks,

0_glass_logo_uw_partner_in_glas_2016.1.png

200px-logo_autohuisrijen.gif

200px-logodepolder.gif

brouwers.jpg

200px-logosc.jpg
volleybaldirect.gif

CMV Toernooi Gilze en Rijen

op 19 feb : 21:35  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: Jeugd  

cmv17.jpg
 

Op zondag 12 februari 2017 organiseerden CSS en VC Gilze voor de vierde keer op rij een CMV Toernooi. Deze wedstrijddagen voor alle jeugdspelertjes van Midden Brabant worden acht keer per jaar gespeeld. CSS en VC Gilze organiseren dit toernooi samen. Dit jaar mochten we weer de sporthal Achter de Tuintjes in Gilze gebruiken.   
 
Vorig jaar is door VC Gilze het initiatief genomen om op zaterdag avond de velden alvast in orde te maken. Dit is enorm goed bevallen, waardoor het initiatief dit jaar is voortgezet. Zondag ochtend konden we dus rustig opstarten en de puntjes op de i zetten. Het toernooi kon goed georganiseerd van start gaan!   
 
Dit jaar zijn we weer op zoek gegaan naar vrijwilligers, om in de middag de wedstrijden van niveau 4 en 6 te fluiten. Een krap aantal vrijwilligers en dus een strakke planning zorgden ervoor dat er genoeg te doen was voor iedereen. Een zeer fijn puntje dit jaar was dat er geen last minute afmeldingen zijn geweest en er dus geen gepuzzel meer nodig was gedurende de dag.   
 
We hebben ruim 200 volleyballertjes uit de hele regio een fijne wedstrijddag kunnen bezorgen en daar zijn we trots op! Alle vrijwilligers enorm bedankt en tot volgend jaar!  
 
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

Nieuwscategorieën