Sponsors

“SponsorKliks,

0_glass_logo_uw_partner_in_glas_2016.1.png

200px-logo_autohuisrijen.gif

200px-logodepolder.gif

brouwers.jpg

200px-logosc.jpg
volleybaldirect.gif

Jongens C nog steeds ongeslagen

op 12 okt : 11:04  Geplaatst door Bas Luijten  Categorie: NeVoBo  

Waar vorige week tegen Blox de eerste punten werden verspeeld door 3-2 te winnen (na een 2-0 achterstand) stond er weer een thuiswedstrijd op het programma. Met een volle tribune werd er gespeeld tegen Udenhout. Hierbij het verslag van de wedstrijd door Dylan.

De eerste set speelde we 25-17. We moesten daar een beetje inkomen maar voor de rest ging die set wel goed. De tweede set hadden we net gewonnen met 26-24. We begonnen goed maar we verloren onze concentratie langzaam. De derde set eindigde in 25-19. In deze set hadden we eerst een voorsprong van ongeveer 10 punten maar uiteindelijk kwamen ze steeds dichter bij qua punten maar we hebben de set dus nog wel gewonnen. De vierde set werd 25-11 en hadden we dus goed gewonnen. Vanaf het begin van deze set hielden we de concentratie goed vast.

Weer 5 punten binnen, nog ongeslagen en thuis nog geen set afgestaan. Een beter begin kunnen de jongens niet wensen. Volgende week gelijk de return tegen Udenhout, maar dan in Udenhout. Gaan de 5 punten dan ook richting Rijen?
Delen:   Facebook Twitter

printervriendelijk

Nieuwscategorieën