Sponsors

“SponsorKliks,

0_glass_logo_uw_partner_in_glas_2016.1.png

200px-logo_autohuisrijen.gif

200px-logodepolder.gif

brouwers.jpg

200px-logosc.jpg
volleybaldirect.gif

Volley Lollie


De Volley Lollie was jarenlang het clubblad van C.S.S. Vanaf wanneer valt niet precies te zeggen, maar minimaal vanaf 1973. Er is zelfs sprake van 1971, maar daar is nog geen bewijs van gevonden. In ieder geval heeft het minimaal 35 jaar goed dienst gedaan als hét communicatiemiddel van de vereniging.

De laatste jaren echter was er duidelijk sprake van verminderde interesse onder de leden. Het blad werd minder gelezen, er bleven veel Lollies liggen in de ballenbak en er was weinig animo om artikelen aan te leveren. Bovendien viel met het overlijden van Theo Toonen in augustus 2008 de belangrijkste schrijver en Lollie-enthousiast weg.

Daarom moest er uiteindelijk een beslissing vallen over het voortbestaan van de Volley Lollie. Minder uitgaves, andere vormen van publicatie, gewoon doorgaan of verdwijnen? Uiteindelijk is voor het laatste gekozen. De laatste Volley Lollie was dan ook de Jubileum uitgave ter ere van het veertigjarig bestaan. C.S.S.' website moet de taak overnemen van de Volley Lollie als communicatiemiddel voor de leden, als de verzamelplaats voor nieuws en foto's, uitslagen en standen en wat al niet meer.

In februari 2011 werd de Volley Lollie weer nieuw leven ingeblazen: Volley Lollie 2.0 verscheen voortaan als nieuwsbrief en is voor alle leden en betrokkenen te vinden in zijn of haar mailbox. En nu ook via de website! Na een korte pauze is de Lollie dus na zo'n veertig jaar nog steeds hét communicatiemiddel van de vereniging.

Harry van Gelderen
Bas LuijtenMocht je de Volley Lollie willen ontvangen, stuur dan even een mailtje naar info@volleybal-css.nl

De Volley Lollie 2.0 is te vinden op onze downloadpagina.