Bitterballentoernooi 2019

Traditioneel begint het nieuwe jaar voor CSS met het Bitterballentoernooi. Een mooie traditie, waarbij dit jaar nog meer deelnemers aanwezig waren dan normaal. Een klein probleempje, omdat we al jaren een teamschema gebruiken voor zes teams… Met zeven teams moest er toch even ouderwets op papier gepuzzeld worden. Maar we waren toch redelijk snel onderweg en er werden vele spannende potjes gespeeld!

 

Uiteindelijk werd pas in de laatste wedstrijden de eindstand bepaald. Adri kon zonder zijn magische laptop dit jaar niet winnen, maar dat mocht de pret niet drukken. Het winnende team bestond uit Loek, Lars, Lonneke, Amy, Marco en Jeroen. En met dank aan OptiSport / Den Butter konden we volop geniet van de traditionele bitterballen. Op naar een mooi 2019!

 

Scroll naar boven