CMV Toernooi 24 februari: jeugd wint eerste wedstrijden in Tilburg

Afgelopen zondag om twee uur moesten we in Tilburg een toernooi spelen. De eerste wedstrijd moesten we tegen een sterk team. We stonden bij allebei de sets voor en toen hadden we gewonnen. Daar waren we heel blij om. We moesten direct de volgende een laatste wedstrijd, maar dat was niet zo handig want de eerste set ging niet zo goed. Die hadden we verloren, maar het tweede deel herpakten we onszelf en daardoor hebben wij gewonnen.

Het was leuk om een keer te winnen, want dat geeft je altijd wel een goed gevoel. Voor mij was het wel heel leuk om daar bij CSS sporten bij de wedstrijden doe ik altijd wel mee. Dit was voor ons de eerste keer dat we gewonnen hebben met onze groep. Wij doen het ook met plezier mee, maar soms zijn we boos op onszelf dat we niet goed serveren of geen punten hebben gemaakt. Bij ons moet je gewoon blij zijn, ook al gaat het niet zo goed.

Al met al hebben wij (Quinty, Quinn, Lieke en Mayra) een hele leuke middag gehad. Bedankt Pim dat je ons training wilt geven en ons ook wilt coachen bij de wedstrijden.

Sophy

Scroll naar boven