Corona maatregelen (2)

Beste CSS’ers,

Wij hopen dat iedereen deze bizarre tijden in alle gezondheid door komt.

Zoals inmiddels wel bekend, zijn alle maatregelen omtrent het Corona virus verlengd tot 28 april. Of we in mei weer kunnen starten met trainen, is ook nog niet zeker. We kunnen op dit moment niet meer doen dan afwachten.

De Nevobo heeft inmiddels ook een besluit genomen omtrent promotie en degradatie voor 2020/2021. In het kort komt het er voor CSS op neer dat alle teams volgend seizoen in dezelfde klasse kunnen uitkomen. Meer informatie is hier te vinden: https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2020/03/31/promotie-degradatie-richting-seizoen-2020-2021

Mochten er nog vragen zijn, dan horen we het graag. Mocht er meer nieuws zijn, dan horen jullie het zo snel mogelijk.

Bestuur C.S.S.

Scroll naar boven