Rijwielhandel De Polder helpt CSS weer jaren vooruit!

Bij de overgang naar Den Butter nam volleybalvereniging C.S.S. richting een spiksplinternieuwe sporthal vreselijk oud materiaal mee. Dat kon natuurlijk niet. Tijd voor vernieuwing! Met dank aan De Polder.

Ballen worden natuurlijk eens in de zoveel tijd vervangen door nieuwe exemplaren. Maar de opbergruimte hiervoor gaat al jaren mee. De ballenbak van C.S.S. was inmiddels zo oud, dat niemand meer met zekerheid kon zeggen hoe we er überhaupt aan zijn gekomen. Vermoedelijk heeft een van onze handige leden de metalen kooi ooit zelf in elkaar gezet. Maar nu was het toch echt tijd voor een nieuwe – er lieten al onderdelen los, vervanging was hard nodig.
Rijwielhandel De Polder sponsorde een mooie, nieuwe ballenkar. Zo kunnen we weer jaren vooruit met deugdelijk materiaal.

Jos, bedankt!

www.depolder.nl

Rijwielhandel De Polder sponsort ballenbak
Scroll naar boven