Dion Landzaat / Cor Giesekam

Dion Landzaat

Afgelopen week bereikte ons het verdrietige bericht dat Dion Landzaat is overleden. Dion heeft zich jarenlang ingezet voor CSS – als trainer, coach, verzorger, voor de Volley Lollie en Activiteitencommissie; niets was hem te veel. Ook nadat hij stopte als actief lid, was Dion nog regelmatig te vinden in de sporthal. Vorige maand nog in Den Butter. Dion werd vorig jaar erelid.

Wij wensen familie en vrienden veel sterkte met dit verlies. CSS zal een donatie doen aan de Elfstedenzwemtocht / Dick Kuijsters.

https://www.facebook.com/dickzwemtmetmaarten/

Cor Giesekam

Deze week ontvingen wij ook het bericht dat Cor Giesekam is overleden. Cor was al langer ziek, maar was nog regelmatig te vinden op het volleybalveld. Een onverwacht, verdrietig bericht; Cor was al zo’n dertig jaar actief lid van de vereniging.

CSS wenst familie en vrienden veel sterkte met dit verlies. Namens de vereniging wordt een donatie gedaan aan KWF Kankerbestrijding.

https://www.kwf.nl

Namens het bestuur,
Bas Luijten
Volleybalvereniging C.S.S.

Scroll naar boven