Margriethal / Sportcafé Rijen bedankt!

Op donderdag 24 mei werkte volleybalvereniging CSS haar laatste trainingen af in de Margriethal. Een week later stonden we in een ruime, nieuwe sporthal te trainen – Den Butter is geopend!

CSS trainde en speelde ruim veertig jaar in de Margriethal in Rijen. Door de jaren heen kwamen en gingen leden, leerde men volleyballen, werden wedstrijden gewonnen en verloren, waren er kampioenschappen en toernooien, feestjes en late avondjes in het Sportcafé. Het was thuis voor CSS. Na al die jaren kwam daar nu een einde aan. We willen de Margriethal en Sportcafé Rijen hartelijk danken voor een mooie tijd. Met name door de medewerkers aldaar voelden wij er ons welkom. Het was echt ons thuis.

Vanaf nu zullen we een nieuw thuis maken in sportcomplex Den Butter. Kom zeker kijken in ons spiksplinternieuwe “thuishonk” en als je zin hebt, neem gerust je sportschoenen mee! Het is altijd mogelijk om een aantal proeftrainingen mee te draaien. Voor meer informatie: info [at] volleybal-css.nl.

Margriethal & Sportcafé Rijen: BEDANKT!

Scroll naar boven