Oproep Bestuursleden

Beste C.S.S.’ers,                                                                                                                                                

Wij zijn dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden en een voorzitter!  

Inmiddels ligt de coronatijd achter ons en zijn we al een tijdje volop aan het trainen en ook wedstrijden aan het spelen. Tijd om de organisatie binnen de vereniging ook weer op orde te gaan brengen.  

Vorig seizoen zijn Bart en Lisette gestopt als bestuursleden en zijn Bas, Joep, Eline en Moniek verder gegaan als bestuur. Doordat het volleyballen toen een aantal keer stil gelegd is, hebben we nog geen vervanging voor hen kunnen vinden. Nu hebben ook Bas en Eline aangegeven te willen stoppen met het bestuur, waardoor we dus nog maar met 2 personen over zijn.  

Wil je graag je steentje bijdragen aan de vereniging en ben je enthousiast om wat taken op te gaan pakken? Dan zoeken wij jou!  

Toetreden tot het bestuur is geen tijdrovende taak, we vergaderen ongeveer om de 6 weken en in overleg met het nieuwe bestuur kunnen we alle taken gaan verdelen. Wil je meer weten welke taken er allemaal zijn of heb je andere vragen, neem dan contact met ons op.  

Wij hopen dat jullie enthousiast zijn om met Joep en Moniek het bestuur en de vereniging nieuw leven in te blazen en zien jullie aanmelding graag uiterlijk 1 mei tegemoet via onderstaand mailadres.  

Bestuur C.S.S. 

bestuur@volleybal-css.nl 

Scroll naar boven