SponsorKliks

Wil je CSS ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van CSS. Voor jou een kleine moeite, voor CSS zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert CSS hier direct van!

Bezoek de SponsorKlikspagina van CSS
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6489

Gratis Sponsoren voor jouw sponsordoel

Scroll naar boven