Bitterballentoernooi

“Beste wensen! Zin in een bitterbal?”. Dat is nog eens een manier om het nieuwe jaar te beginnen! C.S.S. organiseert ook dit jaar traditiegetrouw het bitterballentoernooi als eerste training van het nieuwe jaar 2024. Alle leden – jong en oud – worden verdeeld over 7 teams, en spelen vervolgens een toernooi tegen elkaar.  Zo leert iedereen binnen C.S.S. elkaar nog beter kennen, én de gevarieerde teams zorgen voor een uiterst spannend toernooi.

Het duurde even voor dat alle teams waren ingedeeld en het wedstrijd schema was gemaakt. Het was immers al weer een jaar geleden dat het toernooi voor het laatst gehouden werd. Maar uiteindelijk gingen we dan, enkele minuten over 20:00, van start! De eerste wedstrijden werden gespeeld.

De eerste wedstrijden waren voor velen even inkomen, maar iedereen kreeg de smaak al snel te pakken. Met geweldige reddingen, aanvallen en serves stond één ding bij alle teams centraal: plezier. Iedereen was blij om het jaar op een sportieve manier met alle leden te kunnen starten.

Na de wedstrijden werden de velden opgeruimd en liepen we langzaamaan richting te kleedkamers om te douchen en vervolgens de kantine in te duiken. Onder het genot van een bitterbal en een drankje werd er uitgebreid nagepraat over het toernooi. Even later, met een bitterbal en drankje achter de kiezen, heeft Dirk het winnende team bekend gemaakt. Zij zijn er niet alleen met de roem vandoor gegaan, maar kregen ook een schaal glitterbitterballen!

Het bitterballentoernooi 2024 was in ieder geval een geslaagde editie. We hopen jullie op donderdag 11 januari weer te mogen verwelkomen voor de eerste trainingen van het jaar!

Bestuur CSS tijdens het bitterballentoernooi
Scroll naar boven