Evenementen marktplaats

Wil jij de vereniging eenmalig of op structurele basis handje helpen? Dat kan! Door je in te schrijven op een van de onderstaande functies kan jij binnenkort schitteren als grillmaster tijdens een club BBQ, het meesterbrein zijn achter de organisatie van een toernooi, als CMV-trainer de jeugd nieuwe vaardigheden leren of de juiste sponsor vinden.

Evenementen marktplaats: Beachvolleybal

Beachvolleybal

Krijg jij al weer helemaal zin in de zomer en het zand tussen je tenen bij het woord beachvolleybal? Help ons dan met het organiseren hiervan!

WanneerZomervakantie 2024
Hoeveel tijd2 avonden (exclusief de 6 avonden beachen)

Wat moet je doen?

Als organisator van het beachvolleybal zorg je er voor dat de beach velden gehuurd worden op de donderdagavonden tijdens de zomerstop. Daarnaast zorg je, samen met de communicatie commissie, er voor dat er een uitnodiging de deur uit gaat naar alle leden zodat zij zich in kunnen schrijven.

Evenementen marktplaats: toernooi organisator

Toernooi organiseren

Heb jij altijd al een toernooi willen organiseren? Dit is je kans! Wij zoeken iemand die één keer per jaar wil helpen met het organiseren van een toernooi.

Wanneer1× per jaar
Hoeveel tijd2/3 avonden

Wat moet je doen?

Als organisator van een toernooi zet je een plan weg voor het organiseren van een toernooi. Samen met de sponsor commissie, communicatie commissie en iemand van het bestuur zal er gekeken worden wat er nodig is om het plan uit te voeren en naar de leden te communiceren.

Scroll naar boven