Terug in actie: Eerste wedstrijden van het seizoen

Na een lange en hete zomer was het dan eindelijk zo ver, de eerste wedstrijden van het seizoen zijn gespeeld! Met vier trainingen achter de rug waren we er helemaal klaar voor.

Voorbereidingen op voor eerste wedstrijden

Waar een handje vol fanatiekelingen in de zomer hebben gebeachvolleybald, hebben de meeste lekker uitgerust. Maar je kan natuurlijk niet zonder voorbereiding het nieuwe seizoen in. In de weken voorafgaand aan de eerste wedstrijden is er daarom extra hard op techniek en conditie getraind zodat iedereen weer helemaal klaar is voor de start van het nieuwe seizoen!

De wedstrijddag

We kunnen met trots zeggen dat we tijdens de eerste wedstrijden van het seizoen fantastische resultaten weg hebben weten te zetten. Waar Jeugd B en heren 1 met een 3 – 1 winst naar huis zijn gegaan spant heren 2 toch duidelijk de kroon met een 4 – 0 winst. De tegenstander wist in het begin nog druk te zetten, maar hebben de laatste set aan CSS af moeten staan met een verbazingwekkende 25-15. Een fantastisch begin van het seizoen voor Heren 2! Maar waar winnaars zijn, zijn helaas ook verliezers. Ons Dames 1 en Jeugd A team gingen naar huis met een stand van 0 – 4. Ook het Jeugd C team heeft de eerste wedstrijd van het seizoen verloren, maar wisten de tegenstander nog wel te verrassen tijdens de 3de set met een stand van 25-15 voor CSS!
Buiten de wedstrijden van de Nevobo competitie zijn de recreanten vandaag ook in actie gekomen. Met een hoop humor, fanatisme en fantastische reddingen kunnen ook zij terugblikken op een geslaagde wedstrijd.

Al met al kijken we terug op een geweldige eerste wedstrijddag vol rally’s, mooie reddingen, een hoop fanatisme en vooral plezier. We kunnen nu al niet wachten om te zien wat onze teams komende week gaan doen. Dan worden namelijk de eerste uitwedstrijden gespeeld.

Afgesloten met een drankje

Na de wedstijden bleven een hoop leden nog even hangen om, onder het genot van een drankje, de wedstrijden na te bespreken. Reddingen en rally’s werden tot in detail herleefd, we waren blij dat het nieuwe seizoen is begonnen.

Trainers, coaches, scheidsrechters en tellers bedankt. Bedankt voor jullie inzet om van deze eerste wedstrijddag een geslaagde dag te maken. En uiteraard ook het publiek bedankt voor jullie support, en hopelijk tot snel!

Scroll naar boven