De Grote Clubactie 2023: Steun je club en win grote prijzen

De Grote Clubactie is weer begonnen, en dat betekent dat je jij je favoriete club weer kan steunen! Weet je nog niet hoe je CSS kan steunen, of ben je er nog niet helemaal uit of je een lot wil kopen? Hieronder staat alles wat je moet weten over de Grote Clubactie.

Wat is de Grote Clubactie?

De Grote Clubactie is een fondsenwervingsinitiatief. Het idee is simpel: Mensen kunnen loten kopen voor €3 per stuk om lokale clubs of verenigingen financieel te steunen. Door dit te doen maak je kans op grote prijzen, en 80% van de opbrengst gaat direct naar de clubkas! Zo steun jij jouw favoriete club en maak je tegelijkertijd kans op fantastische prijzen.

Prijzen en beloningen

Uiteraard zullen we je eeuwig dankbaar zijn als je een lot koopt, maar daarnaast maak je ook nog eens kans op fantastische prijzen. Hieronder staan de grootste prijzen die je kan winnen.

  1. De hoofdprijs dit jaar is een bedrag van €100.000,-
  2. De 2de prijs is een Skoda Kamiq
  3. De 3de prijs is een reischeque van Corendon voor 2 personen t.w.v. €2.500,-

Maar er zijn nog veel meer prijzen te winnen. Benieuwd naar alle prijzen? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Het doel van CSS

CSS heeft dit jaar als doel om een bedrag van €500,- op te halen. Dit geld gaat gebruikt worden om activiteiten te organiseren voor de vereniging. Denk hierbij aan activiteiten zoals het jaarlijkse bitterballentoernooi tijdens de eerste training van het jaar, of het jeugdkamp waarbij de jeugdspelers onder begeleiding van jeugdige senioren drie dagen op kamp gaan.

Hoe kun je deelnemen?

Ben je enthousiast geworden en wil je CSS graag een handje helpen? Deelnemen is eenvoudig. Je kan hier online loten kopen voor een schappelijk bedrag van €3 per lot. Deelnemen kan tot en met 13 november.

Werkt de bovenstaande link niet? Kopieer deze link dan en open hem in een nieuw tab:

https://lot.clubactie.nl/lot/catch-set-up-smash-css/270600

Scroll naar boven